LUSTRE HIGH GRADE COLLAGEN + VITAMIN C

LUSTRE HIGH GRADE COLLAGEN + VITAMIN C
Free Gift

Regular price $25.00 $0.00

500mg Hydrolysed Marine Fish Collagen per tablet gives easy dosing for customers. 
30mg Vitamin C (as Ascorbic Acid) per tablet.

Enhanced NEW Formula: PLUS Vitamin C

Collagen is an abundant naturally occurring protein in our body. Collagen supports many functions in our body. It is found in abundance in our skin, supporting the skin structures, maintaining moisture in the skin and help in the repair of skin when the skin structure is destroyed.

Collagen is important in cartilage health. Collagen forms a bulk component in mammalian cartilage, giving structural support to our joints and improves mobility.

Collagen is found in the organic part of Bones and teeth. Thus Collagen gives a supporting role to the strength, flexibility and health of bones and teeth and also nails.

LUSTRE Hi Grade Collagen is made with a high grade collagen originating from Marine Deep Sea Fish. LUSTRE Hi Grade Collagen supplies 500mg of Collagen in a tablet.

Vitamin C also known as ascorbic acid, helps with better absorption of Vitamin C in the body.

Contraindications

> Avoid consumption if you are allergic to any of the ingredients.
> This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
> This product is not recommended for pregnant women and breastfeeding mothers.
> If you have serious medical conditions, please consult your doctor before consumption.

  • Moist, supple skin
  • Healthy joints
  • Stronger bones
  • Healthier hair follicles
  • Healthier & stronger nails

 


Share this Product

Customer Reviews

Based on 14 reviews
79%
(11)
14%
(2)
0%
(0)
7%
(1)
0%
(0)
A
A.S.

LUSTRE HIGH GRADE COLLAGEN + VITAMIN C

S
S.
Skin rasa lebih lembut

Sebelum, Keadaan muka sagging disebabkan faktor umur, kedut. Ada masalah sakit lutut, but not too serious sebab rajin exercise. Kulit kering. Kuku cagu dekat jari hujung kaki,ada kesan hitam-hitam.

Selepas, Rasa kulit makin supple, dah guna macam-macam jenis collagen such as Vita Collagen. But this one improves sebab rasa kulit muka terangkat, rasa tak sagging. Rasa lebih awet muda dari usia sebenar. Skin rasa lebih lembut. Can active do exercise macam cycling, 3x a week. Sakit lutut pun kurang. Keadaan kuku improves slowly, kesan hitam-hitam hilang.

E
E.
Rambut pun kurang gugur

Sebelum ni kulit kering dan mengalami sakit sendi, disebabkan faktor usia yang makin meningkat.

So far ok good for her complexion. Selepas 2 botol, rasa kulit makin lembap. Sendi semakin baik. Jalan dah tak rasa sakit. Kuku nampak berkilat. Rambut pun kurang gugur.

H
H.
Kulit yang kering pun semakin lembab & anjal

Sebelum, Ada torn ligament dekat bahagian lutut selepas jogging. Zumba instructor.

Selepas, Yes Kakak dah gunakan produk ni memang dah lama.Kakak makan produk Hi Grade collagen ni sebab masa tu kakak ada 'Torn Ligament' di bahagian lutut selepas jogging.kakak memang lah seorang yang aktif, selalu bersenam & berlari2 anak adalah satu perkara yg penting. Selain untuk menjaga kesihatan stamina, kakak juga suka kelihatan cantik. Disebabkan terjadinya kecederaan tu, kakak tak dapat lagi mengamalakn kegiatan aktif, tak boleh duduk di lantai seperti selalu & solat pun kena gunakan kerusi kerana tak boleh lipatkn kaki. Banyak kegiatan terbatas sehingga terpaksa menghadiri sesi terapi di hospital 2-3 kali setiap minggu. Bila dapat panggilan dari pegawai lustre menawarkn produk baru dipasaran, kakak mula brtanya ada tak produk untuk kecedaraan atau kondisi yang boleh membantu kakak. Bila disarankn produk HiGrade Collagen, kakak pon cuba..satu je dalam fikiran kakak masa ni hanyalah nk sujud kalau boleh tak nk gunakan kerusi masa solat. Tentang tak boleh brlari2 anak tu mungkin ada alternatif lain sebab boleh tukar kepada berbasikal yg dapat kuatkn otot bahagian peha & lutut tapi tak dapat sujud masa solat tu yg paling menjadi keutamaan bagi diri kakak. Rasa macam tak puas solat tanpa dapat duduk & sujud. Dalam masa 2 bulan cuba & terapi, kakak cuba solat perlahan & hari tu nekad tak gunakan kerusi cuba solat sepeti biasa. Alangkah happy nyer! Tak dapat bayangkn betapa gembira nya dapat sujud& kakak ambil kesempatan itu untuk sujud lama2 bersyukur sangat rasanya & rindu sebab selama 2-setengah tahun barulah haritu dapat sujud kembali walauuon perlahan2 pada mulanya..tapi tak berhenti sampai sekarang masih gunakan produk ni. Kulit yang kering pun semakin lembab & anjal dan boleh berlari.

A
A.
Kuku dah mula keras sedikit dan sihat

Sebelum, Sebelum ni kulit kelihatan 'fold' terutama di bahagian jari-jari dan permukaan tapak tangan bahagian depan. Kuku senang terkoyak sbb terlalu lembut. Sakit sendi sbb faktor umor dan juga dgn kerja2 rumah harus di urus sendiri.

Selepas, Kulit tapak tangan dah mula tegang. Kulit wajah the fine line mula disappearing too. Kuku dah mula keras sedikit dan sihat. Sendi masih dlm proses kesembuhan. Ada perubahan compare from the past. Overall, Collagen ni sungguh membantu.


More from this collection

Sale

Unavailable

Sold Out

loader_img

    View Detail

    Item added to cart! View Cart.

    https://mylustre.com
    ${{amount}}