LUSTRE SHOWER FOAM
LUSTRE SHOWER FOAM

LUSTRE SHOWER FOAM
Free Gift

Regular price $12.00 $0.00

Experience the joy of this decadent indulgence every morning and evening with LUSTRE SHOWER FOAM. Feel your grogginess melt away like sweet icing, and perk up your senses with spicy cinnamon scent.

Organic Virgin Coconut Oil is rich in Medium Chain Triglycerides which soften and condition the skin to leave the body feeling regenerated and refreshed. Suitable for all skin types and is free from harsh chemicals and mineral oils.

Rub gently between hands and run on body while bathing. Rinse off. Apply as often as necessary.

  • Antifungal & antibacterial
  • Soft, smooth & moisturized
  • Delectable cinnamon scent
  • All skin types

Share this Product

Customer Reviews

Based on 9 reviews
100%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
F.J.
Lustre Shower Foam

Good product

A
A.R.
LUSTRE SHOWER FOAM

BEST SANGAT LUSTRE SHOWER FOAM NIE! Irritation on my skin getting lesser! And back acne pon dah berkurangan. Skin saya sensitive jadi takleh pakai sembarangan produk kalau tak cnfrm badan mula gatal2. Alhamdulillah saya suka! Sbb tu stock up smpai 4 botol huhu! 😍

R
R.
Bila berpeluh, badan tak berbau

Sebelum, Gatal2 dan berkerak di bahagian bawah lutut dan badan, sampai kan 3 bulan sekali, kena makan ubat gatal2. Bila berpeluh2, badan berbau. Dulu, kuku kaki tak cantik warna kelabu, dan tumit kaki pecah2. Anak perempuan umur 16 tahun- muka berjerawat, merah2, dan selalu jerawat kena kupil, dan belakang badan ada bintik2 merah.

Selepas, Pakai Lustre Shower Foam dekat muka dan badan, muka nampak cerah dan lembut dah tak payah pakai bedak2 bila nak keluar rumah. Hilang gatal2 dan rasa bersih dekat bahagian lutut dan badan, badan pun rasa lembut, Tak perlu lagi amik ubat gatal2 lagi. Bila berpeluh, badan tak berbau. Bila mandi, selalu gosok kuku kaki dan tumit. Kuku jari makin cerah, dan tumit kaki dah tak pecah2. Anak perempuan- muka jadi lembut, jerawat dah tak merah2, hanya tinggal parut sahaja, muka tak bercampuk2 bila pakai bedak, kurang bintik2 dekat bahagian belakang. Secara overall, , Cik yakin dan Lustre Shower Foam memang bagus.

A
A.L.
Shower foam

Well recommended ! I have very small cyst after using this it’s gone. It’s antibacterial & good for sensitive skin.

J
J.
Shower Foam

My first bottle and love how the foam works ard my body. Leaving soft touch. Felt refreshed esp after a long day at work.


More from this collection

Sale

Unavailable

Sold Out

loader_img

    View Detail

    Item added to cart! View Cart.

    https://mylustre.com
    ${{amount}}