BODIGARD SUPER POWER JOINTS
BODIGARD SUPER POWER JOINTS

BODIGARD SUPER POWER JOINTS
Free Gift

Regular price $35.00 $0.00

Super Power Joints is a supplement to help in the condition of Osteoarthritis which is a degenerative joint degeneration and loss of cartilage, the shock absorbing gel-like material between joints.

Bodigard Power Joints contains Marine Collagen, Glucoseamine Sulphate, MSM (Methylsulfonylmethane) and Vitamin C that helps in building back the cartilage between joints thus help in the condition of Osteoarthritis. 

Contraindications

> Avoid consumption if you are allergic to any of the ingredients.
> This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
> This product is not recommended for pregnant women and breastfeeding mothers.
> If you have serious medical conditions, please consult your doctor before consumption.

The recommended dosage is 3-4 tablets daily after food.

  • Improve Joint mobility
  • Ease joint pains when climbing stairs, walking, running and general movements.
  • When the cartilage in between the joints is at a healthy level, movements or joint mobility is improved and body movements are made easier without pain.

 


Share this Product

Customer Reviews

Based on 39 reviews
97%
(38)
0%
(0)
3%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
m
m.y.m.

BODIGARD SUPER POWER JOINTS

d
d.d.
Sakit Lutut berkurangan

bodiguard ini diguna oleh my mum.. die dah cuba banyak obat kaki.. saya cuba beli from my lustre abd ask her to try it.. and the the next following month, my mum ckp order for me the obt again. sebab bila makan tu rase sakit kaki berkurangan and mak saya dapat tidur dengan nyenyak di malam hari tanpa gangguan sakit atau sengal2 kaki

M
M.
boleh pusing pergi 2 ke 3 blok

Sebelum, dulu kaki rasa berat and susah nak bangun. tak boleh nak berjalan sana sini. rasa lemah dan tak bermaya. kalau boleh nak tidur je. tak boleh nak berjoging atau exercise. Dah cuba bermacam jenis supplement tapi tak berkesan.

Selepas, sekarang rasa kaki ringan and senang nak bangun. boleh pusing pergi 2 ke 3 blok. rasa bertenaga dan segar dan jadi lebih aktif. Dah boleh berjogging tapi tak macam orang muda. sekurang kurangnya umur dekat 60 ni boleh berjoging alhamdulillah. Bodigard Super Power Joint yang cik dapat rasa kesan nya. !

M
M.
Kuku dah tak mudah patah

Sebelum, Waktu malam, Kaki rasa bisa2, terpaksa letak 'koyok'. Disebabkan sakit kaki, susah nak tidur malam. Kalau banyak berjalan, cepat penat. Susah nak naik turun tangga. Kuku bila panjang cepat patah2, rapuh.

Selepas, kaki dah tak bisa-bisa lagi, Senang tidur sebab kurang sakit kaki. Dah boleh berjalan pantas. Senang naik turun tangga. Kuku dah tak mudah patah.

Z
Z.A.S.
Good product

I tried to order this product from your website but it's nowhere to be found. How do i order this product again?


More from this collection

Sale

Unavailable

Sold Out

loader_img

    View Detail

    Item added to cart! View Cart.

    https://mylustre.com
    ${{amount}}