Kebaikan Durian Belanda

Kebaikan Durian Belanda

KHASIAT durian belanda bukan sahaja pada buahnya malah pada daun, kulit dan bijinya.

"Durian belanda telah diuji di makmal sebagai berkesan dalam membunuh sel kanser," kata pengasas MyLustre Pte Ltd, Encik Osman Ali.

Dengan kelebihan yang ada pada durian belanda ini, Bodigard BerQah Durian Belanda menggabungkan khasiat daun, buah dengan kulit dan biji benihnya dalam ramuannya. Ini demi memaksimumkan kandungan fitokimia yang semulajadinya antibarah yang terdapat dalam durian belanda. Apatah lagi dengan bahan seperti bidara juga ditambah dalam kadar yang paling optimum dalam Gold BerQah Durian Belanda bagi meningkatkan manfaat kesihatan jus ini.

Menurut Encik Osman, jus ini membantu dalam pembaikan badan dan mengoptimumkan pengeluaran tenaga untuk badan. Bahan lain seperti Dong Quai, buah zaitun, buah tin, halia, madu dan goji dapat lebih mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan badan.

Pelanggan menyatakan mereka mengalami lebih tenaga dan kurang rasa mengantuk pada waktu siang, terasa lebih aktif dan mobiliti mereka meningkat. Selain daripada itu antara manfaat lain termasuklah tenaga seksual yang lebih sihat, mengawal sakit migraine atau tiada lagi serangan migraine dan menggalakkan tidur yang lebih nyenyak pada waktu malam.

Jus Bodigard Gold Durian Belanda berharga $45 sebotol dan penghantaran adalah percuma.

Hubungi talian 6275-4123 atau ia boleh juga dibeli secara talian di www.mylustre.com dan didapati di semua cawangan Al Barakah, Toko Warisan, My Outlets Global Halal Hub dan kedai jamu di merata Singapura.

Untuk keterangan lanjut sila layari:

Facebook: MyLustre
Youtube: mylustreTV
Instagram: mylustre_sg